چرا زنان زاپنی نه چاق می شوند نه می میرند
طول عمر و لاغری مباحث مهم زندگی اینروزها هستند و یکی از کشورها که این دو مورد را دارا می باشند , ژاپن است . جز آن عده از زنان ژاپنی که با خودکشی خودشان را از بین می برند طول عمر آنها به شکل قابل توجهی بالاست. علاوه بر این ژاپنی ها بخصوص زنان ژاپنی چاق نمی شوند. برای سردرآوردن از چم و خم زندگی ژاپنی گزارشی را از آسمونی به نقل از خبرآنلاین تا انتها دنبال کنید. لابد شما هم درباره طول عمر ژاپنی ها شنیده اید. اینکه آنها بالای صد سال زندگی می کنند و از همین بابت در جمع 15 کشور اول دنیا هستند که سن امید به زندگی در بین مردمانش بالاست. در عین حال ژاپن در رتبه دوم خودکشی را بین کشورها دارد. نکته اینجاست که خودکشی در کشور ژاپن بیشتر بین زنان این سررزمین اتفاق می افتد. با این حال باید بدانید به جز آن عده از زنان ژاپنی که با خودکشی خودشان را از بین می برند. طول عمر آنها به شکل قابل توجهی بالاست. علاوه بر این ژاپنی ها بخصوص زنان ژاپنی چاق نمی شوند. قریب به اتفاق آنها روی وزن ایده آل هستند. و شاید همین سلامت فیزیکی باعث می شود که طول عمر آنها هم بیشتر و بیشتر شود. اسرار فاش می شوند ، مستقیم از ژاپن… قوانین ژاپنی را دست کم نگیرید. آنهایی که در کشوری قانونمند زندگی می کنند. آنقدر قانونمند که وکلایشان به مرز فقر رسیده اند چون خبری از خبط و خطا و به تبع آن دفاع نیست. همین شدت را به برنامه سبک زندگی شان تعمیم بدهید. شاید حتی کمی جدی تر. به هر حال اینجا پای سلامتی در میان است. رژیمی شامل میوه، سبزیجات، برنج، سویا و ماهی بیشتر از اینکه غذای رستورانی بخورند ، غذاهای خانگی و البته ستنی را ترجیح می دهند. اگر می خواهید درباره غذای سنتی ژاپنی بدانید باید به شما بگوییم این غذا شامل سوپ میسو (سوپی که اساس آن از ساقه سبزیجات تهیه می شود) ماهی گریل شده ، سبزیجات پخته شده ، برنج دم کشیده است. فراموش نکنید که ژاپنی ها بعد از هر وعده غذا یک فنجان چای سبز میخورند. میوه هم همواره در کشور ژاپن به عنوان دسر سرو می شود. وقتی «کاهدون» از آن خود شماست! یکی از مهمترین نکته های سلامت غذایی مردم در ژاپن ، مقدار وعده های غذایی آنهاست. ژاپنی ها غذاهایی خوشمزه اما در مقدار کم را برای هر وعده غذایی خود سرو می کنند. بر اساس آنچه که ژاپنی ها به آن معتقد هستند ، هر انسانی باید حین غذا خوردن از خوراک خود نهایت لذت را ببرد و این ممکن نیست مگر با آهسته خوردن. آنچه که در قاموس سفره های غذایی ژاپنی مرسوم است ، شکل ارائه غذاهاست. به این معنی که شما باید به لحاظ بصری هم از غذا سیر شوید. سایر مواردی هم که به ژاپنی ها کمک می کند تا از غذای خود بیشتر لذت ببرند و البته آهسته تر میل کنند به این ترتیب است: *آنها هیچوقت بشقابشان را کامل پر نمی کنند *هر غذا در ظرف جداگانه ای سرو می شود *غذاها به شکل زیبایی در بشقاب چیده و دیزاین می شوند *وقتی 80 درصد احساس سیری می کنند از خوردن دست می کشند آشپزی سبک ژاپنی ها معمولا غذاهایشان را به یکی از این چند طریق پخت سبک ، طبخ می کنند. بخارپز می کنند ، تفت می دهند ، نیم جوش می پزند و یا اینکه غذایشان را گریل می کنند. باید این نکته را هم بدانید که ژاپنی ها ، هرگز غذایشان را با حرارت زیاد نمی پزند بلکه از شعله های ملایم استفاده می کنند. ژاپنی ها حتی الامکان از سس ، بخصوص سس سفید روی غذاهایشان استفاده نمی کنند و خب در عین حال سراغ غذاهای تازه می روند، مثلا ماهی هایی که همان روز صید شده اند یا سبزیجاتی که همان روز به بازار آمده اند. سیستم ژاپنی؛ برنج به جای نان ژاپنی ها به جای نان در هر وعده غذایی خود از برنج استفاده می کنند. این را بدانید که ژاپنی ها به ندرت آرد گندم تصفیه شده را در برنامه غذایی خود وارد می کنند. البته اگر بنا باشد یک ژاپنی پیشنهاد غذایی جدیدی مقابل شما بگذارد به شما خواهد گفت : می توانید سراغ نوع سالم تری برنج هم بروید. برنج قهوه ای همان نوع سالم تر است. صبحانه ای با طعم میسو صبحانه در ژاپن یک وعده غذایی بسیار مهم است که به صورت متفاوتی سرو می شود. این تفاوت به سرو میسو سوپ در وعده صبحانه ژاپنی برمی گردد. از آنجاییکه میسو سوپ شامل پروبیوتیک است؛ ژاپنی ها ترجیح می دهند در وعده صبحگاهی خود و همراه صبحانه آن را میل کنند. سوپ میسو از سبزیجات و غذاهای دریایی تهیه می شود.
منبع: http://www.asemooni.com/health/nutrition/why-japanese-women-dont-get-fat-or-old